Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. Wij raden aan om over te stappen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Refresh your space - Shop our new collection

Delivery in EU

Klantenservice

Stuur ons een appje (-0031-06.30.80.75.82) of e-mail (contact@romaissahome.com) voor vragen of opmerkingen

BESTELLING BESCHADIGD GELEVERD:

Is uw product tijdens de verzending beschadigd of kapot? Laat het ons binnen 48 uur na ontvangst van uw pakket weten via contact@romaissahome.com. Wij kijken dan naar een passende oplossing voor u.

De voorwaarden bij schade zijn als volgt:

Bij uw schademelding dient u de volgende toe te voegen:

- foto's van het kapotte of bestaande product,
- foto van de binnenkant van de verzenddoos,
- foto van de bovenkant van de doos (adres moet zichtbaar zijn)

- foto van de inhoud van de doos (inclusief verpakkingsmateriaal)
-foto's van de 4 getroffen.

Als u de gevraagde foto's niet kunt bespreken, kan uw dossier niet in behandeling worden genomen.

Retourneren van Herroepingsrecht

Iets verkeerd gegaan? Terugsturen kan altijd binnen 14 dagen.

De retourkosten zijn voor rekening van de klant.


De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product omvatten een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden.


De tussentijdse bedenktijd gaat op de dag nadat de consument, of een eerder door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen. Als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen van onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending van het laatste onderdeel heeft ontvangen.

Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product enorm te stellen. Het uitgangspunt is dat de consument het product slechts mag behandelen en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.

De consument is alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van het product, omdat het een manier is om met het product om te gaan en verder te gaan dan toegestaan.

De consument is niet aansprakelijk voor waardevermindering van het product als de verkoper hem niet voor of bij het sluiten van de overeenkomst alle verplichte verplichte informatie over het herroepingsrecht heeft verleend.


Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en de kosten daarvan

Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenktermijn door middel van het sturen van een mail naar contact@romaissahome.com voor herroeping of op andere dubbelzinnige wijze aan de ondernemer.

Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de doordachte melding, stuurt de consument het product terug. De consument heeft de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen als hij het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken.

De consument stuurt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in de originele staat en verpakking, en conform de deur de verkoper voorziene onvoldoende en duidelijke instructies.

Het risico en het bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument.

OPHAALPUNT

Als u het pakket heeft aangegeven of niet opgehaald bij het ophaalpunt, waardoor het pakket terugkomt naar ons, behouden wij het recht om de wegingskosten in mindering te brengen van het aankoopbedrag. Ook behouden wij ons het recht om de retourkosten in rekening te brengen, indien de klant een foutief adres heeft ondergaan, waardoor deze naar ons wordt afgeleid. De wegeringskosten/retourkosten plus administratiekosten bedragen Euro 7,95

Winkelwagen